.

.

LPWAN LoraWan портал SX1301 Портал sx1278lorawan 8 канал портал модул

LPWAN LoraWan портал SX1301 Портал sx1278lorawan 8 канал портал модул

DEN 23999.52

Од стоката
Во магацинот

Lo Ra/Lo Ra WAN Портал истражување и развој. под протокол; и ние обезбеди Sx1301 На уред возачот на портата модул им овозможува на корисникот да се интегрираат главниот модул на портата во компатибилен возачот. Прашање : оваа suite обезбедува НС ?
Одговор : во моментов НС За компанијата сопствен авторски права cloud платформа систем, само бесплатна сметка се обезбедува на корисникот за евалуација тест на suite.5d Bm300bps
l Максимална излезна моќност 27d Bm
l комуникациска интерфејс : SPI или USB
l се Користат за синхронизација GPS PPS текст , Резервации за да Lo Ra WAN Класа Б Договор
l + 5 V Еден напојување
l Поддршка Lo Ra WAN Класа, Class B и Класа C Договор
Резултатите од тестот :
опрема Компатибилност Листа :
Компанијата и модел
Референтна слика
Забелешки
Semtech Lo Ra IOT Дополнителен Комплет
IMST i C880 A
Multitech m Card-Lo Ra
Линк Лаборатории Lo Ra WAN Малина Пи Портал Одбор
прилог : Lo Ra WAN портал Конфигурирате превозот листата :
Сериски број
опишете
Број
опишете
Забелешки
1
QBIA-02102
Осум канал Lo Ra WAN портал модул
1
Трите се интегрирани во еден. Linux вграден развој платформа се користи.
L Овој став, Lo Ra/Lo Ra WAN портата модул може да им помогне на купувачите брзо целосна примена сценарија како што се безжичните сензорски мрежи, Интернет на нештата, вградени системи и така натаму. Linux На системот; обезбедување на терминални јазли во исто време ПАКЕТИ можеби НА Инструкциското множество може да се користи за две развој. П : што е работната фреквенција дека овој пакет на оценување поддржува во моментов поддржува?
Одговор : сега тоа е 470 Mhz Работи бенд, други фреквенција треба да се прилагоди.
Одговор : во моментов, комуникација помеѓу директните и обичните singlechip не е поддржан.
2
Портал модул трансфер одбор
1
3
Малина Пи Модел 3 Б главниот одбор за контрола
1
Lorawan Евалуација Suite -најчесто поставувани ПРАШАЊА :
1.

Таа е поголема од информацијата

Тип:
Безжичната
Бренд Име:
KEFU
Вид:
Надворешни
Преносот Го Оценувате:
.
Производи во категоријата