.

.

CNC Алуминиум Вентил Матични Капи За KTM Хонда Husqvarna Kawasaki Suzuki Јамаха Бета GasGas Повеќе

CNC Алуминиум Вентил Матични Капи За KTM Хонда Husqvarna Kawasaki Suzuki Јамаха Бета GasGas Повеќе

DEN 335.52

Од стоката
Во магацинот

Fitment податоци може да не ги листа сите модели и години.
Го заменува стариот пластични вентил матични капи и да се добие напнат се погледне за вашиот мотор со овој CNC-машински алуминиумски вентилот на гумата матични капи.
За Бета 250 RR 2006,2014
За Бета 250 RR 2-мозочен Удар 2013
За Бета 250 RR Трка Издание 2014-2015
За Бета 300 Cross Trainer 2015
За Бета 300 RR 2013-2015
За Бета 300 RR Трка Издание 2014-2015
За Бета 350 EFI RR Трка Издание 2015
За Бета 350 RR 2012-2014
За Бета 350 RR EFI 2015
За Бета 350 РС 2012-2013
За Бета 390 RR 2015
За Бета 400 RR 2006,2008-2014 година
За Бета 400 РС 2011,2014
За Бета 400 СМ 2011
За Бета 430 RR 2015
За Бета 430 RR Трка Издание 2015
За Бета 430 РС 2015
За Бета 450 RR 2006,2008-2014 година
За Бета 450 RR Трка Издание 2009,2014
За Бета 450 РС 2008-2014
За Бета 450 РС Supermoto 2010
За Бета 480 RR 2015
За Бета 480 RR Трка Издание 2015
За Бета 498 RR 2012-2014
За Бета 500 РС 2015
За Бета 520 RR 2010-2011
За Бета 520 РС 2011-2014
За Бета 525 RR 2006,2008-2009
За Бета 525 РС 2008-2010
За Бета 525 РС Supermoto 2010
За BMW G450 X 2008-2010
За BMW G650 XChallenge 2007-2009
За Гас Гас 250 4 T 2010-2011
За Гас Гас 450 4 T 2010
За Гас Гас ЕЗ 125 Трки 2010
За Гас Гас ЕЗ 200 Трки 2010
За Гас Гас ЕЗ 300 Трка 2010
За Гас Гас ЕЗ 450 Пустината 2010
За Гас Гас EC125 2001-2006,2008-2010
За Гас Гас EC200 2001-2005,2009-2010
За Гас Гас EC200 Дилер Издание 2006
За Гас Гас EC250 1997,2001-2005,2007,2009-2010
За Гас Гас EC250 Дилер Издание 2006
За Гас Гас EC300 2001-2005,2007,2009-2010
За Гас Гас EC300 Дилер Издание 2006
За Гас Гас EC450 FSR 2009
За Гас Гас EC515 FSR 2009
За Гас Гас FSE 500 2006
За Гас Гас FSE400 2002-2003
За Гас Гас FSE450 2003-2006
За Гас Гас FSR 450 2007
За Гас Гас MC125 2002-2006
За Гас Гас MC250 2002-2006,2009
За Гас Гас MC300 2002
За Гас Гас СМ 450 Halley 2010
За Гас Гас SM250 2003-2006
За Гас Гас SM400 2003
За Гас Гас SM450 2003-2006,2009
За Гас Гас SM515 2009
За Гас Гас XC125 2001-2002,2010
За Гас Гас XC200 2001-2002,2010-2012 година
За Гас Гас XC250 1999,2001-2002,2010-2014
За Гас Гас XC300 2001-2002,2010-2014
За Хонда CR125 M 1974
За Хонда CR125 M1 1975
За Хонда CR125 R 1981-2007
За Хонда CR250 M Elsinore 1973-1974,1976
За Хонда CR250 M1 Elsinore 1975
За Хонда CR250 R 1981-2007
За Хонда CR450 R 1981
За Хонда CR480 R 1982-1983
За Хонда CR500 R 1984-2001
За Хонда CR80 R 1980-2002
За Хонда CR85 R 2003-2009
За Хонда CRF100 F 2004-2009,2011
За Хонда CRF125 F 2014-2016
За Хонда CRF125 F (Големи Тркала) 2014-2016
За Хонда CRF150 F 2003-2009,2012-2016
За Хонда CRF150 R 2007-2010
За Хонда CRF150 X 2011
За Хонда CRF230 F 2003-2009,2012-2016
За Хонда CRF230 L 2008-2009
За Хонда CRF230 R 2003-2005,2009
За Хонда CRF250 L 2013-2015
За Хонда CRF250 R 2004-2016
За Хонда CRF250 X 2004-2009,2012-2013,2015-2016
За Хонда CRF450 R 2002-2016
За Хонда CRF450 X 2005-2010,2012-2016
За Хонда CRF50 F 2004-2009,2011-2012 година 2014-2015
За Хонда CRF70 F 2004-2009,2011
За Хонда CRF80 F 2004-2009,2011
За Хонда Montesa Cota 300 RR 2016 година
За Хонда Montesa Cota 4 RT260 2016 година
За Хонда SL125 1972
За Хонда XL185 S 1979-1983
За Хонда XL250 R 1982-1983,1986-1987
За Хонда XL250 S 1978-1981
За Хонда XL350 R 1984-1985
За Хонда XL500 R 1982
За Хонда XL500 S 1979-1981
За Хонда XL600 R 1986-1987
За Хонда XR100 R 1986-2003
За Хонда XR200 1980-1984
За Хонда XR200 R 1981-1988,1990-1991,1993-2002
За Хонда XR250 L 1992-1996
За Хонда XR250 R 1981-1982,1986-2004
За Хонда XR350 1983-1985
За Хонда XR400 R 1996-2006
За Хонда XR500 R 1981-1985
За Хонда XR600 R 1986-2000
За Хонда XR650 L 1993-2009,2012-2014
За Хонда XR650 R 2000-2007
За Хонда XR70 R 1997-2003
За Хонда XR80 R 1986-1988,1990-1991,1993-2003
За Husaberg FC400 1996,1998-1999 година
За Husaberg FC450 2004-2005
За Husaberg FC470 2001-2002
За Husaberg FE 390 2010-2011
За Husaberg FX450 2010-2011
За Husqvarna CR125 1986,1998-2004,2006-2009,2012-2013
За Husqvarna CR250 1986-1987,1999-2002
За Husqvarna ТЦ 449 2011-2013
За Husqvarna TC250 2002-2010,2012
За Husqvarna TC250 R 2013
За Husqvarna TC450.

Таа е поголема од информацијата

Motobike Направи:
Kawasaki,Suzuki,Хонда,Ducati,Aprilia,Победа,Триумф,Харли-Дејвидсон
Име На Модел:
11
Објектот Должина:
1inch
Објектот Ширина:
1inch
Објектот Висина:
1inch
Објектот Тежина:
0.1kg
Материјал Тип:
6061-T6 алуминиум
Бренд Име:
NICECNC
Тип На Објект:
Опфаќа & Украсни Украси
Производи во категоријата