.

.

FreeShiping 3.0 kW, 220/380V, Греење Елемент У Облик на DN40(47mm).Цевка со дијаметар од 8мм Електрични Цевка Грејач за Резервоарот за Вода

FreeShiping 3.0 kW, 220/380V, Греење Елемент У Облик на DN40(47mm).Цевка со дијаметар од 8мм Електрични Цевка

DEN 840.00

Од стоката
Во магацинот


3.0 k W, 220/380 V, Греење Елемент У Облик на DN40(47mm). Електрични апарати Цевка Грејач за Резервоарот за Вода,Греење Дел Должина 200mm,Цевка со дијаметар од 8мм,Бакар Глава

Таа е поголема од информацијата

Техника:
Кастинг
Тип:
Капа
Глава Кодот:
Хексагонални
врска:
Машки
Материјал:
Нерѓосувачки Челик
Производи во категоријата