.

.

На MFRC522 модул RFID чита картичка од 100mm

На MFRC522 модул RFID чита картичка од 100mm

DEN 1242.24

Од стоката
Во магацинот

54 mm 1
16 P 2. Се однесуваат на чип прирачник за детали
[софтвер за програмирање референца]
На 14443 глава на ISO Кинески верзија.
Mifare_reader_SQ.jcf датотека (на датотека може да се отвори користејќи Notepad).
Се однесуваат на "MF522-SQ модул use manual", кој доаѓа со референцата модул шематски.
[контрола интерфејс]
Според MFRC522 Datasheet, на IC контрола интерфејс се состои од игли I2 C ЕА Ниво одлука.3 V
Модул за напојување : DC5 V (одборот SGM2019-3.htm?id=19816982778 ]
Читање од далечина 80mm На PN512 ве Молиме погледнете го модул : http
Читање од далечина 90mm На PN512 ве Молиме погледнете го модул :
[ Картичка читање растојание 70mm На PN532 ве Молиме погледнете го модул : http : /
Читање од далечина 90mm На CLRC663 ве Молиме погледнете го модул :
Обичните s50 на унодц картичка : објект. Не поддржува 14443 B, 15693, I-Код.exe примена интерфејс, како што е прикажано подолу :
.
Следните / * * * * * * * * * за некои специфични технички информации *******/
Поддршка картичка тип : 14443 A, S20, s50 на унодц, S70.54 mm 1
8 P 2.
R5 (повлечете надолу, 10 K Ohm), R6 (повлече-up, 100 ohm, не на одборот), контрола на pin ЕА Ниво.
Сега го користите MFRC522-PD модул врска дијаграм да се илустрира.
Во MF522-SQ модул, на две конфигурациските линии се воведени, интерфејс вид се одредува од страна на отпор Р3, R4, R5, R6.0 8
Читање од далечина 65mm На MFRC522 ве Молиме погледнете го модул : item.т
[технички параметри]
MF522-SQ
100mmand
55m A65m A75m A DC3.
: MF522-SQ 100 Mm [ Место пенкало ]
Ве молиме прочитајте ја оваа страница за повеќе детали Продавница опис popctrl.
На следната слика за тест на конекција дијаграм, MFRC522 модул интерфејс дефиниција е во согласност.
Р3 (повлечете надолу, 10 K Ohm), R4 (повлече-up, 100 ohm, не на одборот), контрола на pin I2 C Ниво.3 V LDO чип)
Контрола интерфејс : UART / SPI / I2 C (корисниците можат да ги менувате своите, првично поставена како UART интерфејс)
100mm × 100mm
Листата на стоки
MF522-SQ модул : 1;
S50 на унодц заеднички бела картичка : 1;
8 P 2.

Таа е поголема од информацијата

Вид:
Внатрешна
Тип:
Жичен
Бренд Име:
KEFU
Преносот Го Оценувате:
.
Производи во категоријата