.

.

слободен брод ПРЕД Заклучување на Вратата Actuator ЗА ФОЛКСВАГЕН НОВАТА БУБА ПОЛО 9N ТРАНСПОРТЕРОТ t5 ШКОДА FABIA ROOMSTER ВРВЕН СЕДИШТЕ КОРДОБА (6L) IBIZA

слободен брод ПРЕД Заклучување на Вратата Actuator ЗА ФОЛКСВАГЕН НОВАТА БУБА ПОЛО 9N ТРАНСПОРТЕРОТ t5 ШКОДА

DEN 1346.00
DEN 1584.00

Од стоката
Во магацинот


Нова ПРЕД заклучување на вратата важи за "ФОЛКСВАГЕН".
за СЕДИШТЕ :
КОРДОБА (6 L) (2002-2009)
IBIZA (6 L) (2002-2009)
за "ШКОДА" :
FABIA (1999-2004)
FABIA (2005-2007)
FABIA (2007-)
ROOMSTER (2006-2010)
ВРВЕН (2002-2008)
за "ФОЛКСВАГЕН" :
НОВАТА БУБА (1999-2005)
ПОЛО (2002-2005)
ПОЛО (2005-2009)
ТРАНСПОРТЕРОТ (2003-2009)
ТРАНСПОРТЕРОТ (2009-)
Референци :
3 B1837016 AQ 5 J1837016 6 QD837016 B 7 E1837016 A
3 B1837016 BC 3 B1837016 CC 5 J1837016 6 QD837016 E
за ФОЛКСВАГЕН : - за ТРАНСПОРТЕРОТ T5 (MULTIVAN) de 2003 à 2015 година - за CADDY III (2 K) de 2003 à 2010 - за ПОЛО 9 N де 2002 à 2009
3 B1837016 AQ
3 B1837016 AM
3 B1837016 BC
3 B1837016 BP
3 B1837016 N
6 QD837016 B
5 J1837016
3 B1837016 AQ
3 B1837016 AM
3 B1837016 BC
3 B1837016 BP
3 B1837016 N
6 QD837016 B
5 J1837016
за SEAT IBIZA IV (Bj. 2002-2009)
за СЕДИШТЕ КОРДОБА II (Bj. 2002-2009)
за "ШКОДА" FABIA 6 Y2 (Bj. 1999-2008)
за "ФОЛКСВАГЕН" ПОЛО 9 N (Bj. 2001-2009)
за "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN T5 (Bj. 2003-2015)
за "ФОЛКСВАГЕН" ТРАНСПОРТЕРОТ T5 (Bj. 2003-2015) II. OE-Teilenummer "ФОЛКСВАГЕН" 3 B1 837 016 СУМ VW3 B1837016 AM 3 B1837016 AQ 3 B1 837 016 AQ 3 B1 837 016 AQ 3 B1837016 AM 3 B1 837 016 AM 3 B1 837 016 СУМ 3 B1837016 BP 3 B1 837 016 BP 3 B1 837 016 БП 3 B1837016 CE 3 B1 837 016 CE 3 B1 837 016 CE
3 B1837015 AQ
3 B1837015 AM
3 B1837015 BC
3 B1837015 BP
3 B1837015 N
6 QD837015 B
5 J1837015
за SEAT IBIZA IV (Bj. 2002-2009)
за СЕДИШТЕ КОРДОБА II (Bj. 2002-2009)
за "ШКОДА" FABIA 6 Y2 (Bj. 1999-2008)
за "ФОЛКСВАГЕН" ПОЛО 9 N (Bj. 2001-2009)
за "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN T5 (Bj. 2003-2015)
за "ФОЛКСВАГЕН" ТРАНСПОРТЕРОТ T5 (Bj. 2003-2015) II. OE-Teilenummer "ФОЛКСВАГЕН" 3 B1 837 015 СУМ VW3 B1837015 AM 3 B1837015 AQ 3 B1 837 015 AQ 3 B1 837 015 AQ 3 B1837015 AM 3 B1 837 015 AM 3 B1 837 015 СУМ 3 B1837015 BP 3 B1 837 015 BP 3 B1 837 015 БП 3 B1837015 CE 3 B1 837 015 CE 3 B1 837 015 CE

Таа е поголема од информацијата

Поставување на Возило:
пред лево, пред право
Тип На Објект:
Рачки На Вратите
Производителот Дел Број:
за ФОЛКСВАГЕН MULTIVAN T5 (Bj. 2003-2015) за ФОЛКСВАГЕН ТРАНСПОРТЕРОТ T5 (Bj. 2003-201
Материјал Тип:
3B1837016N 6QD837016B 5J1837016
Објектот Тежина:
0.9kg
Објектот Должина:
8inch
Надворешни Тестирање И Сертификација:
BQB
Автомобил модел:
3B1 837 016 БП 3B1837016CE 3B1 837 016CE 3B1 837 016 CE
Објектот Висина:
8inch
Модел Година:
3B1837016AM 3B1 837 016AM 3B1 837 016 СУМ 3B1837016BP 3B1 837 016BP
Осветленост Дел Број:
за ШКОДА FABIA 6Y2 (Bj. 1999-2008) за ФОЛКСВАГЕН ПОЛО 9N (Bj. 2001-2009)
Специјални Функции:
3B1837016AQ 3B1837016AM 3B1837016BC 3B1837016BP
Бренд Име:
LARATH
Име На Модел:
3B1837016BC 3B1837016AQ 5J1837015 6QD837016B 7E1837016A
Земја/Регион на Производство:
3B1837016BC 3B1837016N 5J1837016 6QD837016E 7E1837016A
Објектот Ширина:
8inch
Другиот Дел Број:
за SEAT IBIZA IV (Bj. 2002-2009) за СЕДИШТЕ КОРДОБА II (Bj. 2002-2009)
Поставување на Возило:
ПРЕД 8 pin
Производителот Дел Број:
FIOR ФОЛКСВАГЕН CADDY III Kasten 2012-2004
Тип:
Заклучување На Вратата Активатори Latch
11:
3B1837016BC 3B1837016CC 5J1837016 6QD837016E 3B1837016AQ
Производи во категоријата