.

.

НОВА ЗА Acer Стремат AS5930 5930G 5930Z 5730 5730Z НИ Тастатура Сива

НОВА ЗА Acer Стремат AS5930 5930G 5930Z 5730 5730Z НИ Тастатура Сива

DEN 978.72

Од стоката
Во магацинот

Објектот Спецификација : Новиот Acer Стремат 4710 5920 4520 5520 НИ Тастатура Сива
Боја : сива
Распоред : САД
Состојба : Нова
Компатибилни Модели :
Компатибилен Броеви :
PK1301 K0100, 9 J.N5982.61 D, NSK-H361 D, ПРАТЕНИК -07 A 23 U4-XXX,NSK-H3 V1 D,V072146 AS1, К 010536 A 1, ПРАТЕНИК -07 A 23 U4-442, 002 -07 A 23 L -A01, PK1301 K0200, NSK-H3 E01-НИ, ПРАТЕНИК -07 A 23 U4-XXX, AEZD1 R00110, KB.INT00.036, ПРАТЕНИК -07 A 23 U4-442, 904 T 907 C 1 D7350 AFDCV300
Компатибилни Модели : Acer Стремат 4210 серија
Acer Стремат 4220 серија
Acer Стремат 4310 серија
Acer Стремат 4315 серија
Acer Стремат 4320 серија
Acer Стремат 4510 серија
Acer Стремат 4520 серија (AS4520-5582)
Acer Стремат 4710 серија
Acer Стремат 4720 серија
Acer Стремат 4720, 4720 G, 4720 ZG
Acer Стремат 4910 серија
Acer Стремат 4920 серија
Acer Стремат 5310 серија
Acer Стремат 5315 серија (AS5315-2142, AS5315-2191, AS5315-2940)
Acer Стремат 5320 серија
Acer Стремат 5520 серија (AS5520-5908, AS5520-5912, 5520-5912)
Acer Стремат 5710 5710 G 5710 Z 5710 ZG
Acer Стремат 5715 серија
Acer Стремат 5720 Серија
5720 5720 G 5720 Z 5720 ZG
AS5720-4230, AS5720-4662
Acer Стремат 5910 серија
Acer Стремат 5920 серија (AS5920-6582, AS5920-6661)
Acer Стремат 5930 серија
Acer Стремат 6920 серија

Таа е поголема од информацијата

Број На Модел На:
ЗА Acer Стремат AS5930 5930G
Бренд Име:
PZAscreen
Компатибилен Бренд:
Acer
Стандард:
НИ Стандард
Производи во категоријата