.

.

За Dell PP22L PP25L PP26L PP28L PP29L Vostro 1400 1500 НИ Лаптоп Тастатура K071425XX 0JM629

За Dell PP22L PP25L PP26L PP28L PP29L Vostro 1400 1500 НИ Лаптоп Тастатура K071425XX 0JM629

DEN 977.28

Од стоката
Во магацинот

Објектот Спецификација : Dell Inspiron 1540 1545 1410 P446 J 0 P446 J тастатура НАС црна
Боја : црна
Распоред : САД
Состојба : Нова
Компатибилни Модели :
Компатибилен Броеви :
NK750, P446 J, JM629, 9 J.N9283.001, NSK-D9001, MU194
Компатибилни Модели :
* Dell Inspiron XPS M1330 Серија
* Dell Inspiron M1530 Серија
* Dell Inspiron 1410 Серија
* Dell Inspiron 1420 Серија
* Dell Inspiron 1520 Серија
* Dell Inspiron 1521 Серија
* Dell Inspiron 1525 Серија
* Dell Inspiron 1526 Серија
* Dell Inspiron 1540 Серија
* Dell Inspiron 1545 Серија
* Dell Vostro 1400 Серија
* Dell Vostro 1500 Серијата Објект Спецификација :
Dell Inspiron 1540 1545 1410 P446 J 0 P446 J тастатура НАС црна
Боја : црна
Распоред : САД
Состојба : Нова
Компатибилни Модели :
Компатибилен Броеви :
NK750, P446 J, JM629, 9 J.N9283.001, NSK-D9001, MU194
Компатибилни Модели :
* Dell Inspiron XPS M1330 Серија
* Dell Inspiron M1530 Серија
* Dell Inspiron 1410 Серија
* Dell Inspiron 1420 Серија
* Dell Inspiron 1520 Серија
* Dell Inspiron 1521 Серија
* Dell Inspiron 1525 Серија
* Dell Inspiron 1526 Серија
* Dell Inspiron 1540 Серија
* Dell Inspiron 1545 Серија
* Dell Vostro 1400 Серија
* Dell Vostro 1500 Серија

Таа е поголема од информацијата

Број На Модел На:
За Dell PP22L PP25L PP26L
Компатибилен Бренд:
DELL
Стандард:
НИ Стандард
Бренд Име:
PZAscreen
Производи во категоријата