.

.

Три Фаза Цврста Состојба Реле SA34060D Контролирана DC AC 60A SA3-4060D

Три Фаза Цврста Состојба Реле SA34060D Контролирана DC AC 60A SA3-4060D

DEN 1728.00

Од стоката
Во магацинот

Overvoltage заштита, освен РБС има РК апсорпција коло внатре, паралелно метал оксид varistor (МОВ), исто така може да се користи. При користење на САИ, SAQ, СДП серија цврста состојба реле, треба да се забележи дека влезот на тековната е контролирана во 25m A. Спирала РБС може да се инсталира на метална плоча со добри топлина дисипација или цврсти Tepai посебни железнички заградата во долгорочни тековни применува под 10 A, над 10 A да се монтира на радијатор, тековни е повеќе од 40 A со вентилаторот за ладење. Избор на метод на цврста состојба реле :
(1) Resistive оптоварување
Еден фаза : load (KW) / напон (V) = струја (A) * (од 1,5 или 2 пати) = номинална струја на цврста состојба реле;
Три-фаза оптоварување напон (KW) / (V) *3]= струја (A) * (од 1,5 или 2 пати) = номинална струја цврста состојба реле;
(2) индуктивен товар
Еден фаза : load (KW) / напон (V) = струја (A) * (5 или 7 пати) = номинална струја на цврста состојба реле;
Три-фаза оптоварување напон (KW) / (V) *3]= струја (A) * (5 или 7 пати) = номинална струја цврста состојба реле;
(3) Капацитивни оптоварување
Еден фаза : load (KW) / напон (V) = струја (A) * (10 пати) = номинална струја на цврста состојба реле;
Три-фаза оптоварување напон (KW) / (V) *3]= струја (A) * (10 пати) = номинална струја цврста состојба реле;
3 , прекуструјна, overvoltage заштита, како прекуструјна и краток спој оптоварување е главната причина за РБС трајно оштетување, брзо осигурач и воздух прекинувач е еден од тековната заштита метод за мали РБС, исто така може да го користите магнетни осигурач.
4 И за греење и за ладење на РБС : РБС во максимална топлинска спроводливост пресметка според вистински оперативен тековната *1. За погодност Цврста состојба реле ладење, така што тоа може да работат во најдобра состојба. Еден 220 V како серија РБС може да избере 430 V-600 V varistor, 380 V серија РБС може да избере 750 V-900 V varistor.

Таа е поголема од информацијата

Тип:
Клима Уред Делови
Производи во категоријата