.

.

5000-10000 целосен метал гајтанот Jigging контрола далеку кастинг за крап и солена вода surf врти риболов линија winder

5000-10000 целосен метал гајтанот Jigging контрола далеку кастинг за крап и солена вода surf врти риболов линија

DEN 1725.60

Од стоката
Во магацинот


RYOBI риболов ролна ARCTICA1000-8000 врти ролна метал намамат риболов ролна САД$ 82.95 /парче
RYOBI риболов ролна ECUSIMA1000-8000 врти ролна целосен метал намамат риболов ролна САД$ 52.75 /парче
RYOBI риболов ролна TRESOR1000-4000 врти ролна целосен метал намамат риболов ролна САД$ 59.95 /парче
RYOBI риболов ролна CARNELIN1000-4000 врти ролна целосен метал намамат риболов ролна САД$ 155.95 /парче
RYOBI риболов ролна KRIGER1000-4000 врти ролна целосен метал намамат риболов ролна САД$ 78.95 /парче
RYOBI риболов reel NAVIGATOR1500-6500 врти ролна метал намамат риболов ролна САД$ 54.95 /парче
RYOBI риболов ролна Applause1000-8000 врти ролна целосен метал намамат риболов ролна САД$ 72.55 /парче
RYOBI риболов ролна NAXO врти ролна целосен метал намамат риболов ролна САД$ 155.95 /парче
параметри :

Таа е поголема од информацијата

боја:
5000, 6000, 9000, 10000
Бренд Име:
ШЕН ТОЈ
Тип:
Риболов Линија Winder
Производи во категоријата